Shop

1.1 Hoe kunnen we ons goed voorbereiden en meedoen?

Om je goed voor te kunnen voorbereiden op de NKIR is het zinvol om van tevoren te trainen op een RP3. Veel verenigingen maken op dit moment al gebruik van RP3, soms nog in kleine getale (alleen voor ouderejaars) of nog helemaal niet.

Voor deze verenigingen is wat bedacht: voor de NKIR 2024 zal een beperkt aantal RP3’s in bruikleen gesteld worden in aanloop naar 14 december. Op deze manier kunnen alle verenigingen zich goed voorbereiden op een NKIR op de RP3 en kunnen verenigingen tegelijkertijd meteen uitproberen hoe het is om een (aantal) RP3 op de vereniging te hebben staan. Deze leen-ergometers worden voorafgaand aan de NKIR weer ingeleverd (in Sporthallen Zuid) om gebruikt te worden in de warmroeizaal.

Om in aanmerking te komen voor het lenen van RP3 dient u de volgende Google Forms in te vullen: Google Forms RP3 lenen

Daarnaast zijn bij de nationale wedstrijden dit seizoen op:

--> Koninklijke Holland Beker op 1 & 2 juni 2024 op de Bosbaan, Amsterdam
--> ARB op 15 & 16 juni 2024 op de Bosbaan, Amsterdam
--> Northwave Regatta op 29 & 30 juni 2024 op de WAB, Zevenbergen
--> NSRF / FISU op 6 & 7 juli 2024 op de WAB, Zevenbergen

RP3’s aanwezig om uit te proberen of een warming-up op te doen. Ook zijn meestal mensen van NKIR commissie en/of RP3 Rowing aanwezig om vragen te beantwoorden. Naast de 7% KNRB korting worden deze machines (ter plekke) met een extra 3% evenement-korting aangeboden. In totaal komt dit dan uit op 10% korting bij aanschaf van een RP3 machine. Door de machine direct - op zondagmiddag - zelf mee te nemen kan bespaard worden op de normale transport- of verzendkosten.

Het is natuurlijk ook mogelijk een nieuwe of 2de hands (indien beschikbaar) RP3 aan te schaffen op de RP3 Rowing Webshop (als KNRB lid krijgt u dan de standaard 7% korting).

Tijdens de NKIR kunt u de aanwezige RP3’s met een NKIR-korting aanschaffen, naast de normale KNRB korting, op de RP3 machines die in de race- en opwarmzaal gebruikt zullen worden. Dit aanbod wordt vlak voor de NKIR gecommuniceerd.

Daarnaast heeft RP3 Rowing verschillende lease & huur mogelijkheden voor u opgesteld:

--> Operational Lease heeft een termijn van 5 jaar (60 maanden). De RP3’s blijven eigendom van RP3 Rowing. Kosten voor deze leasevorm begint bij € 35,00 per maand per machine voor de RP3 Model S Black en € 40,00 voor RP3 Model T.

--> Financial Lease heeft een termijn van 3 of 5 jaar (36 of 60 maanden). Het is een afbetalingsregeling.
Vanaf € 55,00 per maand (60 maanden) of  € 75,00 per maand (36 maanden) per machine voor de RP3 Model S Black. Voor de Model T is dit (60 maanden) € 65,00 en € 95,00 (36 maanden).

Aan het einde van de termijn is de RP3 machine uw eigendom.

--> Huur tot de NKIR (eind december): € 65,00 per maand voor RP3 Model S Black en € 75,00 voor RP3 Model T. Minimaal 4 maanden, bijvoorbeeld: 15 augustus tot 15 december. Betaalde huurkosten worden in mindering gebracht bij aanschaf op of na de NKIR.

--> Bij de aanschaf en de leasevormen is het mogelijk een servicecontract af te sluiten.
--> Voor op de club al aanwezige machines is een servicebeurt te boeken.
--> Bij de aanschaf of het leasen van 10 RP3 machines of meer wordt een extra korting (per maand) berekend.
--> In overleg kunnen aanwezige Concept2 machines worden ingeruild bij RP3.

Verder is het voor Nederlandse Studenten Roeiverenigingen mogelijk om gebruik te maken van een "Alumni Spaarplan". De oud-leden van de vereniging kunnen als actief of (weer) beginnend master roeier een speciale RP3 Club Editie aanschaffen. Deze speciale en gelimiteerde versies hebben herkenbare verenigingskenmerken en een echtheidscertificaat. Een deel van deze aankoop komt ten goede aan de aanschaf van RP3 op hun voormalige geliefde vereniging.

Daarnaast kunnen supporters (o.a. familie, vrienden en kennissen) van de huidige studenten roeigeneratie en oud-leden van de vereniging met vouchers bijdragen aan een crowdfunding campagne. Door aanschaf van een RP3 voucher ontvangt de donateur een Club-Branded RP3 certificaat en wordt gespaard voor aanschaf van RP3 op de club.

Voor meer informatie hierover, over een clubtransitieplan en over de lease of huur: [email protected]

Terug naar de NKIR Pagina